Servicii

Estetica dentara
Dintii au reprezentat si vor reprezenta intotdeauna un element estetic in aprecierea frumusetii unei persoane.
Mai multe detalii
Ortodontie
Ortodontia se adreseaza cel mai frecvent copiilor si adolescentilor, insa si adultii pot beneficia de efectele benefice ale terapiei ortodontice.
Mai multe detalii
Protetica
Prin definitie, protetica dentara studiaza metodele de restaurare morfofunctionala si estetice ale aparatului dento-maxilar prin reconstituire cu fatete portelan, coroane ceramica, punti sau proteze mobile.
Mai multe detalii
Endodontie
Tratamentul de canal este una dintre cele mai frecvente proceduri stomatologice si are scopul de a salva dintii de infectii sau extractii si de a le mentine sanatatea pe termen lung.
Mai multe detalii
Pedodontie
Acordam maxima atentie atat copiilor cat si adultilor, medicul specialist pedodont avand  responsabilitatea de a construi o relatie care se bazeaza pe prietenie si incredere cu copilul dumneavoastra.
Mai multe detalii
Parodontologie
Parodontologia se ocupa cu mentinerea starii de sanatate a gingiei si tesuturilor care sustin dintele in os.
Mai multe detalii
Chirurgie orala
Cea mai frecventa interventie de chirurgie dentara o constituie extractia dentara, care apare ca o complicatie a cariilor, a parodontopatiilor marginale sau in urma traumatismelor dento-maxilare.
Mai multe detalii
Implantologie
Un implant dentar este cea mai moderna metoda de a inlocui un dinte pierdut sau afectat irecuperabil. Aceasta procedura se face chirurgical, iar plasarea implantului dentar se face in os.
Mai multe detalii
Radiologie dentara
Radiografia dentara este extrem de importanta pentru stabilirea unui diagnostic corect si efectuarea unui plan de tratament adecvat, dar si pentru verificarea corectitudinii tratamentelor pe termen lung.
Mai multe detalii